U bevind zich op onze archief website, voor actuele verhalen gaat u naar https://www.ambulancewens.nl

Onze sponsoren in alfabetische volgorde

Het werk van de Stichting Ambulance Wens Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de hier genoemde bedrijven en instellingen. Deze bedrijven hebben een kleine eenmalige bijdrage geleverd waar wij hun zeer dankbaar voor zijn.

Wilt u als bedrijf of instelling het werk van de stichting financieel ondersteunen, neemt u dan contact met ons op.

Tel: 010-2265516
E-mail: info@ambulancewens.nl

Ook is het mogelijk om de stichting “in natura” te ondersteunen, bijvoorbeeld door het leveren van producten of diensten.

Het is gelukt!

We hebben het voor elkaar gekregen: de eigen ambulance gaat er komen en dat in vier maanden tijd.

Dankzij de Ronde Tafel 154 uit Albrandswaard, zij organiseerden op vrijdag 22 juni 2007 een haringparty in het kasteel van Rhoon, is het in stroom versnelling gegaan. Tijdens deze haringparty werd er een vaatje haring geveild, deze veiling werd geweldig geleid door Ad Janssen. Door zijn inzet is het ongelofelijke bedrag van 41.500 euro opgebracht door de aanwezige mensen.

Omdat we al 16.000 euro in kas hadden, gekregen via andere donaties, kunnen we nu een nieuwe ambulance aanschaffen en dat terwijl onze wens een tweedehands ambulance was. Dankzij onze eigen ambulance is het makkelijker om wensen te vervullen omdat we veel flexibeler kunnen werken.

De keuze is gevallen op de Mercedes Vito, dit is een nieuw type ambulance hier in Nederland en wordt geleverd door de firma Amstra uit Tiel. Hans van Straaten van de firma Amstra heeft deze wagen aangeboden tegen zeer gereduceerd tarief, op deze manier is het voor ons mogelijk nieuw te rijden. We hopen dat de speciaal voor de stichting te bouwen ambulance zeer snel in gebruik kan worden genomen!

 

Hier is onze wens

Hier is onze wens

Op 21 december 2007 werd onze wens vervuld en werd door dhr Jan Hartman de sleutel overhandigd van onze eerste eigen ambulance, dit gebeurde in het gemeentehuis van Albrandswaard.

De Gemeente Albrandswaard had dit aangeboden aan onze stichting, ook vertelde burgemeester Bergmann dat de gemeente trots was zo'n stichting in huis te hebben en dat ze ons bij alles zullen steunen.

Deze ambulance is geleverd door de firma Amstra uit Tiel in samenwerking met Mercedes Nederland, deze twee bedrijven hebben een hele hoge korting gegeven aan ons. Ook werden we verrast met een gulle gift van de familie van Herk, zij schonken de stichting een nieuwe brancard.