U bevindt zich op onze archief-website, voor actuele verhalen gaat u naar https://www.ambulancewens.nl

  Kerst actie Jordex

  Kerst actie Jordex

  Jordex heeft er dit jaar voor gekozen om het kerstgeschenk te doneren aan een tweetal goede doelen die zij een warm hart toe draagt.

  Een van deze doelen is Stichting Ambulance Wens.

  [top]

  Herdenkingsconcert Rouwcentrum Rouwenhorst

  Het lustrumconcert van Rouwcentrum Rouwenhorst werd op vrijdag 4 november 2011 druk bezocht. Ongeveer 1200 mensen kwamen naar het concert dat werd gehouden in de Grote Kerk in Apeldoorn.

  De avond stond in het teken van 'Even stilstaan bij het gemis' en bood een afwisselend programma van muziek en gesproken woord.

  Bezoekers van dit concert lieten zich meevoeren door de muziek en klanken van Strijkersensemble Musica Montana, Vocaal Theaterensemble Foon, Gospelkoor Voices of Imahai, accordeonist Juul Beerda en sopraan Tineke Berkhof. Daarnaast zorgden de uitvaartleiders van Rouwcentrum Rouwenhorst voor de gesproken invulling welke muzikaal omlijst werd door Foon en Tieneke Berkhof onder begeleiding van pianiste Sandra de Bruijn.

  Tijdens het concert werd een collecte gehouden voor Stichting Ambulance Wens. Op donderdag 10 november werd door Maarten Laponder, directeur van Rouwcentrum Rouwenhorst een cheque t.w.v. € 4000,- overhandigd aan Kees Veldboer, directeur van de stichting.

  [top]

  Spinning event 2011

  Spinning event 2011

  Op zondag 6 november werd het tweede spinning event gehouden voor Stichting Ambulance Wens, dit maal in de Sporthal van Rhoon die gratis beschikbaar was gesteld door de gemeente.

  Het evenement bracht 8550 euro op voor de stichting!!

  Graag willen we alle fietsers en de mensen bedanken die ons hebben geholpen dit geweldige bedrag bij elkaar te krijgen.

  De sponsoren waren;

  Intratuin Rhoon

  Dynamic Cycle Zevenaar

  MCD Rhoon

  Polak Rhoon

  Klepperwei Rhoon

  Visser Leeuwarden

  Stern Nieuwegein

  Indoorcycling Group Amersfoort

  Klaverstede Schiedam

  Winkeliers Rhoon/Poortugaal (prijzen loten verkoop)

  Entusiasta

  Guido Wijers/Stanley Menzo/Gerrie

  Muhren Masseurs Hands to Heal

  [top]

  NVVH Vrouwennetwerk Haarlem

  NVVH Vrouwennetwerk Haarlem

  Op zaterdag 15 oktober mochten Annemarie Offerijns en Kees Veldboer een cheque in ontvangst nemen in Haarlem bij het NVVH vrouwennetwerk.

  Deze dames hadden maar liefst 1400 euro bij elkaar gehaald voor Stichting Ambulance Wens, wij zijn de dames zeer dankbaar voor deze donatie.

  [top]

  sponsorbowlingfestijn

  sponsorbowlingfestijn

  Het Pins4Kids-team poetst haar ballen weer op!

  Vrijdag 20 januari 2012 wordt het 9e Pins4Kids gehouden bij Bowling Centrum Tiel.

  Pins4Kids is hét sponsorbowlingfestijn in de Betuwe. Dit jaar kunnen weer 56 teams het tegen ons Pins-team opnemen. De teamsamenstelling is ongewijzigd, Annemieke van der Wens, Sandra van de Ven, Arno van Kalkeren en Ties van Vugt zijn alweer volop in training.

  Dit jaar bowlt het team geld bij elkaar voor Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult de laatste wens van, niet mobiele, terminale patiënten met vrijwilligers en een eigen ambulance. De opbrengst van Pins4Kids wordt besteed aan wensen van kinderen uit onze eigen regio.

  Met een team kunt u er voor zorgen dat de laatste wens van deze kinderen verzorgd kunnen worden om ze zo een fantastische dag te geven.

  Hoe doet u dat? Door uw team, bestaande uit 4 personen, te laten bowlen tegen het Pins4Kids-team.

  Wilt u niet mee spelen met een team, maar wel onze actie steunen met bijvoorbeeld een logo op het reclamescherm bij de banen (voor € 275,-, waarbij het doek van 2x2 m uw eigendom wordt), een reclamebord langs de baan (voor € 100,-, waarbij u zelf het bord of vlag moet aanleveren), uw logo op het logscherm (voor €25,- per logo) of een schenking dan kan dat ook.

  Kijk op de site www.pins4kids.nl. De inschrijving is reeds in volle gang en er zijn nog voldoende mogelijkheden.

  [top]

  Tablis Trophy

  Tablis Trophy

  Vandaag, zaterdag 1 oktober 2011,  mocht Kees Veldboer een cheque in ontvangst nemen bij de Lions Club Alblasserwaard.

  Deze Lions Club organiseerde vandaag een raly welke 5.000 euro opbracht voor Stichting Ambulance Wens.

  Wij zijn de Lions Club Alblasserwaard heel dankbaar voor dit bedrag!

  [top]

  Medewerkers Vlietland zetten zich in voor Stichting Ambulancewens

  Medewerkers Vlietland zetten zich in voor Stichting Ambulancewens
  Afgelopen jaar hebben alle Vlietland medewerkers een giftcard gekregen als eindejaarsattentie. Hiervoor konden de medewerkers een cadeau uitzoeken of de waarde van het cadeau schenken aan Stichting Ambulancewens. Dit heeft geresulteerd in een gulle gift van 7.5..... euro. Namens de medewerkers is afgelopen vrijdag de cheque overhandigd aan oprichter Kees Veldboer en bestuurslid Mike Aarts, tevens SEH-verpleegkundige bij het Vlietland Ziekenhuis.

   

  De eerste wens, die Kees Veldboer heeft vervuld, was voor een patiënt in het Vlietland Ziekenhuis. Zo is de stichting vijf jaar geleden begonnen. Per dag worden er 3 a 4 wensen vervuld van patiënten. Vorig jaar zijn er 700 wensen vervuld en dit jaar zullen dit er waarschijnlijk 1000 zijn. Dit alles wordt gerealiseerd door donaties en giften. Daarnaast zetten 195 vrijwilligers zich in voor deze stichting. Dit zijn voornamelijk vrijwilligers met een medische achtergrond, zodat de begeleiding van de patiënten ook gegarandeerd kan worden.

  Tijdens het eerste lustrum op 1 april 2012 verwacht de Stichting de beschikking te hebben over een vijfde ambulance, zodat er in de komende jaren nog meer wensen van ernstig zieke patiënten in vervulling kunnen gaan.
  [top]

  E.S. Media Promotions steunt Stichting Ambulance Wens

  E.S. Media Promotions steunt Stichting Ambulance Wens

  Onder het motto beter iets dan niets doneren wij per nieuwe opdrachtgever

  10,00 euro aan deze stichting.

  Eigenaar Emiel Scholtes heeft een korte periode werkzaamheden verricht voor een particuliere ambulancedienst in de regio Haaglanden.

  Scholtes: Als ambulance medewerkers geheel vrijwillig op deze manier de laatste wensen van ernstig zieke mensen mogelijk maken, dan verdient dit meer dan respect.
  Ik ben zelf kort werkzaam geweest in het vak en het blijft mij boeien.
  Dit samen heeft mij doen besluiten om Stichting Ambulance Wens te gaan sponsoren.

  [top]

  Cheque ontvangen van Paalzitter Martel

  Cheque ontvangen van Paalzitter Martel
  Vandaag(4-9-2011) kregen we uit handen van paalzitter Martel in Nieuw-Vennep een cheque overhandigd met de waarde van 6350 euro.Martel had hiervoor ruim drie weken, bij de Bolle Olifant in Nieuw-Vennep, voor ons op een paal gezeten!!!!!!Martel bedankt!
  [top]

  Cheque van Rotary Culemborg

  Cheque van Rotary Culemborg
  Op zaterdag 3 september mochten wij uit handen van dr. Joost Ekering, lid van de Rotary Culemborg en tevens vrijwilliger bij onze stichting, een cheque ontvangen met het mooie bedrag van 3250 euro.
  Dit is bij elkaar gehaald met een speciale rally die gisteren is gereden.
  Wij bedanken alle deelnemers en de Rotary Culemborg.
  [top]

  Salsa feest voor SAW

  [top]

  Tranen bij paalzitter Martèl Beekhuizen

  Tranen bij paalzitter Martèl Beekhuizen

   

  NIEUW-VENNEP - En daar stond dan de brancard met de vader van de bruidegom. Netjes voorgereden door de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens. Paalzitter Martèl Beekhuizen kreeg wat hij wil: hij mocht duidelijk maken waarom hij voor de Stichting geld wil verzamelen. Het werd een heel bijzonder én emotioneel moment.


  Nog voor dat het paalzitten goed en wel was begonnen, stond hij al met een aantal vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens op de foto. Ook tijdens de persconferentie in de Bolle Olifant liet hij, samen met Freddy Scheffer, duidelijk weten waarom hij dit jaar gaat paalzitten voor de Stichting. "Die mensen doen zo'n ongelooflijk goed werk - daar moet je je wel voor inzetten.''

  Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat hij daar geen woord te veel mee had gezegd. Terwijl bruid en bruidegom op weg zijn voor een fotoshoot, komen vader Gert en moeder Xandra aan bij het terras van de paalzitters in Nieuw-Vennep. Beiden zijn op hun best gekleed, maar rijden niet in een bruidswagen.

  Xandra zit en Gert ligt in een ambulance van Stichting Ambulance Wens. Vader Gert heeft nog maar enkele weken te leven, maar vandaag is het de trouwdag van zijn zoon. Daar wil hij zó graag bij zijn. Dat kan ook door de hulp van de vrijwilligers van de Stichting. Nu, een uur na het officiële trouwmoment in het Polderhuis in Hoofddorp, wil hij Martèl bedanken. De paalzitter zelf werkt daar graag aan mee.

  De sirene kondigt de komst van Xandra en Gert goed hoorbaar aan en dat is meteen de start van een bijzonder en emotioneel samenzijn op het terras van de Bolle Olifant. Familieleden zijn er bij, bezoekers zijn er bij, de fotograferende en schrijvende media zijn er bij. Die laatsten mogen ongestoord hun werk doen. "Want'', zo laat een vriendin weten, "laat iedereen maar zien wat de Stichting doet. Die Stichting met al haar vrijwilligers verdient het om breed in het nieuws te komen.''

  De brandcard met Gert wordt recht voor de paal van Martèl gezet. Er volgen emotionele woorden over een vlinder die bij het huisje van de paalzitter ging zitten, de vlinder in het logo van de Stichting, er toch nog bij kunnen zijn op de trouwdag van je zoon. Hier en daar vloeien tranen, zeker als Olaf 'you never walk alone' zingt. Gert applaudisseert voor Martèl, Xandra spreekt een dankwoord, een vrijwilligster doet een donatie in de collectebus van Martèl en Freddy Scheffer is heel even geen strenge paalzitbaas.

  Hij geeft Martèl toestemming om nu al van zijn paal te komen voor een ontmoeting met Xandra en Gert. Opnieuw tranen en woorden van dank. "Dit is echt een heel bijzondere dag. Bedankt'', krijgt de paalzitter te horen. Hijzelf is nog steeds een beetje beduusd. Ruim van te voren had hij al gezegd 'dat het wel eens heel emotioneel zou worden'. Hij neemt er geen woord van terug. "Ik weet waarvoor ik het doe - nu weet iedereen het.''

  [top]

  Rotary Houten

  Rotary Houten
  Zaterdag 9 april 2011 werd er door de Rotary Houten een gala diner gehouden t.b.v. Stichting Ambulance Wens.
  Gisteren op, vrijdag 15 juli, is er een cheque van 25.000 euro overhandigd door de heer de Boer van de Rotary Houten.

  Graag willen we iedereen bedanken die dit geweldige bedrag bij elkaar heeft gebracht.

  [top]

  Handbike Sponsor tocht 2011

  Handbike Sponsor tocht 2011

  Vrijwilliger van de stichting, Jeffrie Janssen,  werd afgelopen voorjaar door vriend Roger Daal (initiatiefnemer) gevraagd hem te willen begeleiden op een meerdaagse handbike tocht. Roger raakte onder de indruk van het werk van Stichting Ambulance Wens en wilde graag iets doen. Vanwege zijn handicap gebruikt Roger zelf een rolstoel om zich voort te bewegen, vandaar het idee voor een handbike sponsor tocht. De tocht zal vertrekken vanuit Holten (Ov) en eindigen bij het hoofdkantoor van Stichting Ambulance Wens, in Rhoon (ZH). De tocht van ca. 240 km die in 4 dagen wordt gereden zal voor beide handbikers een grote uitdaging worden daar de route niet alleen langs vlakke wegen zal voeren. Op zondag 31 juli zullen ze vetrekken en ze hopen op 3 augustus in Rhoon aan te komen. Voor de overnachtingen onderweg hebben de volgende bedrijven hun hulp aangeboden:

  Landgoed “Avegoor” in Ellecom, B&B “De Spiegelenburg” in Maurik en het AC Hotel in Meerkerk.

  Inmiddels zijn beide handbikers volop in training om voorbereid te zijn op deze uitdagende tocht. Met deze tocht hopen beide handbikers geld in te zamelen voor de stichting waarmee ze nog meer “laatste wensen” kunnen blijven vervullen.

  Sponsoren zijn hierbij van harte uitgenodigd hen hierin te steunen. Aanmelden als sponsor kan door te mailen naar:

  jeffrieenjacqueline@gmail.com of rodaal@hotmail.com o.v.v. uw sponsorbedrag.

  STEUN ONS EN SCHENK EEN LAATSTE WENS AAN ERNSTIG ZIEKE MENSEN

  [top]

  Zo doen we dat, Samen!

  Zo doen we dat, Samen!
  Onlangs heeft stuureenlichtje.nl een jaardonatie aan Stichting Ambulancewens aangeboden. In het aankomende jaar zullen honderden Lichtjes worden verzonden naar de mensen die met Stichting Ambulancewens op pad zijn geweest! Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door samenwerkingen met de bekende leveranciers voor Stuureenlichtje.nl

    

  Mede dankzij  de leveranciers als Jongeneel Verpakkingen BV te Gouda ( inzet) en Offic Depot International BV kunnen we samen deze donatie mogelijk maken!

  Jongeneel Verpakkingen heeft honderden dozen geleverd waar de Lichtjes in worden verpakt en Offic Depot International BV draagt bij middels het papier waar de kaarten op worden geprint.

   

  Super trots ben ik op deze gezamenlijke donatie!

  Lisette Vink

  [top]

  Succesvol (fiets)weekend voor Stichting Ambulance Wens

  Succesvol (fiets)weekend voor Stichting Ambulance Wens

  Na veel organiseren, 7 ronden ( 600km ) fietsen, 3 uur spinning marathon,

  promotiewerk in 9 van de 12 gemeenten binnen de Krimpenerwaard, media aandacht en het sponsorgeld ophalen, is nu eindelijk bekend wat het weekend van 14 en 15 mei 2011 voor Stichting Ambulance Wens heeft opgeleverd.

   

  € 13.400,00

   

  Een FANTASTISCH sponsorbedrag, waarmee veel laatste wensen vervult zullen gaan worden. Afgezien van dit mooie sponsorbedrag, heeft het de stichting ook veel bekendheid binnen de Krimpenerwaard opgeleverd.

   

  Dank aan iedereen die deze actie ( actief en/of financieel ) gesteund heeft !!!

   

   

  Gert van Rijswijk

  [top]

  Zo blijkt een klein dorp als Esbeek toch heel groot te zijn!!!

  Zo blijkt een klein dorp als Esbeek toch heel groot te zijn!!!

  De kinderen van Basisschool de Wingerd in Esbeek hebben zich op maandag 30 mei jl. ingezet om geld bij elkaar te lopen voor de Stichting Ambulance Wens.
  Voorafgaand aan de sponsorloop is de ambulance van Stichting Ambulance Wens al op school geweest om de kinderen kennis te laten maken met de stichting.
  Maar liefst € 3259-- hebben de kinderen bij elkaar gekregen. Ze hebben zich niet alleen enorm ingezet om sponsoren te vinden, maar ook de daadwerkelijke sponsorloop hebben zij allen, ondanks het hele warme weer, goed doorstaan. Vrijwilliger Jan liep zelfs mee met de sponsorloop,wat de kinderen nog enthousiaster maakte!
  Zo blijkt een klein dorp als Esbeek toch heel groot te zijn!!!

  [top]

  Jaleesa Rietdijk schenkt 50 euro

  Jaleesa Rietdijk schenkt 50 euro

  Beste Kees,

   

  Jaleesa en ik kijken terug op een mooie ontmoeting met jouw en je dagelijks werk. Onderweg naar huis waren we er vol van. Ze vroeg op een gegeven moment: ik wil ook een stichting. Mooi hé! Door jouw voorbeeld en het voorbeeld van die jongen in Amerika is het zaadje denk ik wel in haar hartje gepland. Wie weet dat we over een paar jaar net zo’n mooie stichting als jij kunnen hebben om kinderen de gelegenheid te geven hun talenten in te zetten (sport, muziek, kunst, etc.) voor andere kinderen en volwassenen. Voor nu mochten we een kleine bijdrage leveren aan je stichting. We zijn dankbaar dat we dit hebben kunnen doen.

  Groeten,

  Haidee en Jaleesa Rietdijk

   

  Jaleesa heeft dit geld bij elkaar gehaald door spullen te verkopen op Koniningendag.

  [top]

  Stichting Ambulancewens ontvangt cheque van Rotaryclub

  Stichting Ambulancewens ontvangt cheque van Rotaryclub

  Zodra Jan van Katwijk begint te vertellen over zijn werk als vrijwilliger op de ambulance van de Stichting Ambulancewens raakt hij ontroerd bij de herinnering aan de vele mensen die hij heeft mogen rijden naar een plek waar zij nog eens een keer graag naar toe willen. De patiënten –in veel gevallen in een terminaal stadium-  kunnen niet meer in auto of taxi ververvoerd worden en zijn aangewezen op ambulancevervoer en een aangepaste brancard. De vrijwilligers van de Stichting Ambulancewens kunnen dit realiseren zodat de patiënten afscheid kunnen nemen van bijvoorbeeld het ouderlijk huis, nog eenmaal de zee kunnen zien, of om nog eens een fijn dagje uit naar de dierentuin mee te maken.

  Rotary Club Rotterdam Bernisse, die haar clubbijeenkomsten wekelijks in Oostvoorne houdt, besloot om de Stichting Ambulancewens te willen ondersteunen. Onlangs kon deze club via Jan Van Katwijk, in het dagelijks leven werkzaam in het Ruwaard van Putten ziekenhuis in Spijkenisse, aan de Stichting Ambulancewens een cheque overhandigen van € 3150.

  Met verschillende acties, waaronder het ‘aantal tomaten raden’ tijdens Kom in de Kas op een tuinbouwbedrijf bij Brielle werd er geld ingezameld voor dit sympathieke goede doel.

  Rotary Club Rotterdam Bernisse bedankt iedereen, ook namens de Stichting Ambulancewens die met een bijdrage heeft meegeholpen om tot zo’n mooi bedrag te komen, zodat er weer enkele wensen vervuld kunnen worden.  Meer informatie over de stichting vindt u op www.ambulancewens.nl

  [top]

  Sponsorloop

  Sponsorloop

  Eind maart-begin april organiseerde OBS Valkensteijn uit Poortugaal twee goede doelen weken,waarbij dit jaar Stichting Ambulance Wens centraal stond.

  In deze weken werd er o.a. een sponsoorloop en een grand-café avond georganiseerd.

  Het totaal bedrag waat werd opgehaald overtrof alle verwachtingen!

  Op 22 april werd aan Jan van Katwijk(penningmeester SAW) een cheque overhandigd met het mooie bedrag van 7779,16 euro.

  [top]

  Victor liep de marathon, met een mooi resultaat!

  Victor liep de marathon, met een mooi resultaat!

  Beste!
  Afgelopen weekend heb ik de balans opgemaakt, met mijn gelopen marathon van Rotterdam de 10de april heb ik 2500 euro's bij elkaar gelopen voor het goede doel.

  Het halen van de streep was al bijzonder, mijn tijd van 3.47.57 was prima, het
  feit dat ik Kees Veldboer van de stichting Ambulance Wens een "cheque" van 2500 e-tjes mocht overhandigen gaf en geeft een gouden randje aan die dag!

  Op mijn website
  www.victorlooptdemarathon.wordpress.com kun je nalezen wat er allemaal is gebeurt.


  Hartelijke groet,
  Victor Rijkaart

  [top]

  50 jaar

  50 jaar

  Op 1 april werd Karel van Valen 50 jaar, omdat Karel vind dat de stichting prachtig werk doet wilde hij geen cadeau's maar een gift voor stichting Ambulance Wens.

  Vier jaar geleden,op de eertse wens dag van de stichting, had Karel ook al geld ingezameld voor de stichting nu heeft hij 310 euro gedoneerd aan de stichting!


  Karel bedankt en nog vele jaren.

  [top]

  De Wenswagen

  De Wenswagen

  Op woensdag 6 april van 13.00 - 17.00 uur organiseert klas 2 van de opleiding Leisure en Hospitality het unieke evenement ‘De Wenswagen’ voor Stichting Ambulance Wens in sporthal Zeeburg aan de Insulindeweg 1001 / 1003 te Amsterdam. Iedereen is van harte welkom!

  Stichting Ambulance Wens bestaat dankzij vele giften en donaties. Wij hopen met dit evenement  zo veel mogelijk geld op te halen zodat zoveel mogelijk wensen waar gemaakt kunnen worden. Dit willen wij proberen te doen door een entree van

  € 2,50 per persoon  te vragen. Al het geld komt ten goede aan de stichting. Daarnaast is er ook een rekening geopend voor donaties:
  3135.66.747 t.n.v. Amarantis Onderwijsgroep Amersfoort o.v.v. 'Stichting Ambulance Wens'

  Stichting Ambulance Wens vervult laatste wensen van terminale patiënten. Deze stichting gebruikt ambulances om deze wensen te vervullen. Zij brengen patiënten voor de laatste keer naar een plek waar zij graag heen willen zodat zij alles echt kunnen afsluiten.


  Er zullen op 6 april verschillende workshops worden gegeven zoals dansen en knutselen. Dj’s zullen muziek draaien. Ook is er een springkussen, kunt u uw nagels laten lakken, meedoen aan een loterij waarbij prachtige prijzen te winnen zijn,  een balletje meetrappen met een balkunstenaar, sportactiviteiten doen, klimmen op onze klimmuur, meedoen aan een rolstoelrace, een spelletje kaarten of rummikub spelen, luisteren naar optredens of heerlijk genieten van een hapje of drankje. Jong tot oud zal zich tijdens deze middag kunnen vermaken.


  Naast dit evenement organiseert klas 2 op woensdag 23 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur een kinderevenement met ouderwetse spelletjes in restaurant ‘ de Redacteur’ aan de Wibautstraat 131 en op  28 maart organiseren zij ook een sponsorloop. Deze sponsorloop zal worden gelopen door leerlingen van basisschool De Bonkelaar en ook de opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Ambulance Wens.

   

  Wil je meer weten over ons evenement, kijk dan op: twitter@ambulanceroc of http://saweroc.hyves.nl/  


  Meer info over Stichting Ambulance Wens?
  Check dan www.ambulancewens.nl

  [top]

  Gala Houten

  Gala Houten
  Zaterdag 9 april 2011 wordt er door de Rotary Houten een gala diner gehouden t.b.v. Stichting Ambulance Wens,komt alle naar Duwboot 10, 3991 CD Houten Inschrijven op:
  http://www.rotary.nl/houten/fundr/
  [top]

  40 UURS RIT KRIMPENERWAARD

  40 UURS RIT KRIMPENERWAARD

  40 UURS RIT KRIMPENERWAARD VOOR

       STICHTING AMBULANCE WENS !!!

   

  Het weekend van 14 en 15 mei 2011 wordt

  een weekend waarin ik ga fietsen voor

  Stichting Ambulance Wens.

   

  Het worden twee fietsdagen waarin ik ga proberen

  het werk van deze stichting ( landelijk ) meer in de

  bekendheid te brengen en een mooi sponsorbedrag

  bij elkaar te rijden.

  Ik zal hiervoor 40 uur ( aan één stuk ) door alle

  gemeenten van de Krimpenerwaard gaan fietsen

  en binnen deze 40 uur een afstand van maximaal

  850 km proberen af te leggen.

  De start van deze rit is op zaterdag 14 mei om 06.00 uur

  en eindigt op zondag 15 mei om 22.00 uur.

   

  Ik hoop op uw steun, want met elke financiële bijdrage

  aan deze actie, helpt u mee om de stichting ( blijvend )

  een laatste wens te laten vervullen.

   

  Voor verdere uitleg over mijn actie en de mogelijkheid

  tot sponsoring, verwijs ik u naar mijn contactgegevens.

   

   U MAAKT EEN LAATSTE WENS MOGELIJK !!!

   

   

  CONTACTGEGEVENS:

   

  Naam: Gert van Rijswijk

  E-Mail: gvr1970@hotmail.com

  [top]

  Kringloop Krimpen a/d IJssel

  Kringloop Krimpen a/d IJssel

  Op donderdag 10 februari mochten we uit handen van de voorzitter van de Kringloopwinkel Krimpen aan den IJssel een cheque ontvangen met het geweldige bedrag van 2.320 euro.

  Stichting Ambulance Wens is de kringloopwinkel en hun vrijwilligers erg dankbaar dat we dit bedrag hebben mogen ontvangen.

  [top]

  Bridge aan de Dijk

  Bridge aan de Dijk

  Bridge aan de Dijk levert 3.200 euro op

   

  Loosdrecht, februari 2011 – Op zaterdag 5 februari organiseerde de Lionsclub Loosdrecht e.o. voor de tweede keer de bridge kroegentocht Bridge aan de Dijk.

  Alle 72 paren toonden zich zeer enthousiast. Leden van Bridgeclub Breukelen verzorgden opnieuw het technische gedeelte van het programma. De harde wind zorgde voor enige ‘gezandstraalde’ deelnemers tijdens hun tocht van kroeg naar kroeg, maar niemand die zich daaraan stoorde. De lunches in de zes deelnemende kroegen waren voortreffelijk. De prijsuitreiking met tientallen gedoneerde prijzen vond plaats bij KWVL de Vereeniging. Een stijlvolle afronding van een geslaagd sportief evenement dat volgend jaar een vervolg zal krijgen. De opbrengst van de dag bedraagt maar liefst 3.200 euro voor de Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben: een laatste uitje waarbij vervoer per ambulance noodzakelijk is.

  [top]

  Rotary Vlaardingen 80 doneerde 5000 euro

  Rotary Vlaardingen 80 doneerde 5000 euro

  Wim Goedendorp van Rotary Vlaardingen 80 vertelt dat de 5000 euro voor de

  Stichting Ambulance Wens afkomstig is van de jaarlijkse wijnactie.

   “Alle Vlaardingers die wijn via deze actie hebben aangeschaft hebben bijgedragen

  aan dit goede doel.”

  Jaarlijks kiezen de Vlaardingse rotarians een nieuw goed doel voor de wijnactie.

  [top]

  Soroptimistclub West-Betuwe

  Soroptimistclub West-Betuwe

  Soroptimistclub West-Betuwe heeft voor onze stichting een actie gehouden,dit was een bloesemtocht op de fiets door de Betuwe.

  Dankzij deze club kunnen wij weer vele wensen vervullen want we mochten van hun het mooie bedrag van 5.000 euro ontvangen.

  Wij zijn de Soroptimisteclub West-Betuwe hier heel dankbaar voor.

  [top]

  Nieuwjaarsloop Poortugaal

  Nieuwjaarsloop Poortugaal

  Op zaterdag 8 januari werd er door voetbalvereniging PSV Poortugaal en de Tempelrunners een nieuwjaarsloop georganiseerd.

  Tijdens deze loop werd er geld ingezameld voor Stichting Ambulance Wens.

  Er werd maar liefst 2128 euro bij elkaar gebracht voor onze stichting,dit is geweldig.

  Graag willen we alle mensen bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt.


  Op de onderstaande link is de uitslag te vinden van deze loop;

  http://picasaweb.google.com/Floor.Groeneveldt/Nieuwjaarsloop2011#

  [top]

  Elopak organiseert Goede Doelen Dag

  Elopak organiseert Goede Doelen Dag

  Tijdens de Goede Doelen Dag op vrijdag 17 december worden door medewerkers van Elopak zes cheques ter waarde van € 3000 uitgereikt aan zes Goede Doelen.

   

  “Sinds de installatie van de vierde UV-drukpers in het voorjaar van 2009 wordt bij Elopak in Terneuzen het ene na het andere productierecord geboekt”, aldus Plant Manager Reinard Dreesmann.

   

  “Gelukkig is de financiële crisis grotendeels aan ons voorbij gegaan. In 2008 werden in de productie plant in Terneuzen 2,5 miljard kartonnen drankverpakkingen geproduceerd. In 2009 waren dat er 2,7 miljard en 2010 zullen we afsluiten met een productievolume van bijna 3 miljard verpakkingen. In de converting plant in Terneuzen hebben we in juni 2009 een maandrecord gerealiseerd van 257 miljoen verpakkingen. Alle medewerkers werden hiervoor beloond met een cadeaubon. Dit record is alweer verbroken want in maart van dit jaar rolden 285 miljoen verpakkingen van de UV-drukpersen. Tijdens het Groot Werkoverleg werden de resultaten gepresenteerd aan alle medewerkers. Het Management Team wilde wederom graag haar waardering uiten voor de goede inzet van haar medewerkers. Deze keer mochten zij zelf bepalen waar het geld aan werd besteed. We zijn er trots op dat de meerderheid van onze medewerkers ervoor heeft gekozen het geld te doneren aan een Goed Doel, aldus Managing Director Cas Broere. Er werd een selectie gemaakt uit de door de medewerkers ingediende goede doelen. De keuze is gevallen op:

   

  • Actie Frisse Lucht Van Humanitas
  • Stichting Ambulance Wens
  • Duchene Parant Project
  • Energy4All
  • Stichting Hospice Zeeuwsch-Vlaanderen
  • Project Imado

   

  De persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers bij de keuze van de goede doelen en de uitreiking van de cheques gaf een zeer bijzonder tintje aan deze dag, concludeert Inge Eggermont, Manager Communications & Environmental Affairs. 

  [top]

  Kerstgala

  In het kader van ons 25-jarig jubileum organiseren wij voor leerlingen (en niet leerlingen) op woensdagavond 22 december in de evenementenhal van theater De Nobelaer een groot Kerstgala. De hele avond kan er worden gedanst, er zijn meerdere optredens en het hoogtepunt is een demonstratie van "Dancing with the Local Stars".
  Daarnaast zorgt Jeroen Spierenburg voor een spetterende afsluiting dus wij hopen dat u allemaal komt. De opbrengsten van dit evenement worden geschonken aan Stichting Ambulance Wens. Een stichting die probeert om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen. Voor meer informatie, zie: www.ambulancewens.nl. Kaarten kosten € 7,50 per persoon.

  [top]

  Als iemand iets wil geven, dan graag geld

  Als iemand iets wil geven, dan graag geld

  Pijnacker-Nootdorp – Op 1 december jongstleden was het 25 jaar geleden dat Janneke Bakker in dienst trad bij de Stichting Welzijn Ouderen Pijnacker (SWOP). Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum was er vorige week woensdag, in Ontmoetingscentrum De Schakelaar, een receptie voor Janneke Bakker, door velen “het gezicht van de SWOP” genoemd. Ondanks de gladheid hebben ruim 400 bezoekers op de eerste dag in december de gang naar De Schakelaar gemaakt om de hand van Janneke te schudden; al dan niet vergezeld met kusjes op beide blozende wangen.

   

  Janneke kwam handen tekort maar zag tot haar grote voldoening dat er heel wat enveloppen met inhoud in de grote kartonnen doos achter haar verdwenen. Zij wilde zelf geen cadeautjes. “Als iemand iets wil geven, dan graag geld. Dat stel ik dan beschikbaar aan de Stichting Ambulance Wens” zo had ze vooraf laten weten.

   

  “Confuus”

  “Ik ben helemaal confuus van al die belangstelling en van de opbrengst voor de SAW” meldde Janneke Bakker een dag later. “We zitten tegen de 3500 euro aan, maar er komen nog steeds giften binnen. Geweldig, wat ben ik daar blij mee. De Stichting Ambulance Wens doet goed werk, en ze kunnen dat geld goed gebruiken.”

  Op dinsdag 14 december om 10.00 uur zal ze de cheque overhandigen aan de voorzitter van de Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer. Dan zal dus ook het totaalbedrag bekend zijn. “Nog steeds krijg ik envelopjes toegestopt. Ik ben vreselijk benieuwd waar dit allemaal op uit draait.”

   

  Uiteindelijk is het 4.000 euro geworden,wij zijn Janneke en alle mensen die dit bij mooie bedrag bij elkaar hebben gebracht natuurlijk heel erg dankbaar.

  [top]

  Sint en Piet

  Sint en Piet

  Kees, Sint en de Pieten sturen je deze foto ,wij hebben onze best gedaan er zijn heel wat pepernoten gestrooid!!!
  Al met al is het een leuk bedrag(770 EURO) geworden.

  Wie weet tot volgend jaar?!?!

  De hulpieten

  [top]

  Sponsor actie Rotary Vlaardingen '80

  De jaarlijkse fundraising actie van  Rotary Vlaardingen '80 is dit jaar voor Stichting Ambulance Wens.


  Rotary Vlaardingen '80 gaat flessen wijn verkopen en van iedere fles die er verkocht wordt gaat er één euro naar de stichting.


  Op hun site www.rotaryvl80.nl  kunt U lezen hoe e.e.a. in zijn werk gaat.


  Help de stichting steunen en kijk op de site van Rotary Vlaardingen '80 om daar uw flessen te bestellen.

   

  [top]

  Benefietconcert voor Stichting Ambulance Wens

  Stichting Kick Off organiseert

  Benefietconcert voor Stichting Ambulance Wens

   

   

  Op zaterdag 27 november organiseert de Stichting Kick Off, verbonden aan de voetbalvereniging IJsselstreek, een benefietconcert in de kantine van de vereniging.

  De opbrengst van dit concert, waar alle artiesten geheel belangeloos medewerking aan verlenen, komt ten goede aan de Stichting Ambulance Wens. Deze organisatie maakt het mogelijk (vaak laatste) wensen van ernstige zieke personen in vervulling te laten gaan en daarmee dromen uit te laten komen. Vrijwilligers van de Stichting Kick Off waren bijzonder geraakt door dit doel en de manier waarop de mensen van de Stichting Ambulance Wens zich inzetten. Daarom is besloten door het organiseren van een benefietconcert dit doel te ondersteunen.

   

  Het programma van de avond bestaat uit het optreden van (lokaal bekende) artiesten als Peter Arends, Veronica, Michel Groenink en anderen. De opening van de avond (circa 20 uur) wordt verricht door de initiatiefnemer en stuwende kracht achter de Stichting Ambulance Wens, de  heer Kees Veldboer.

   

  Het bestuur van de Stichting Kick Off is al bijna 15 jaar actief met promotieactiviteiten voor de vereniging onder meer door het organiseren van diverse evenementen en recent door het lanceren van Kick Off TV.

   

  Locatie: kantine voetbalvereniging IJsselstreek, Sportpark Keizerlanden, Keizer Karellaan 20, 7415 ZH Deventer.

  Kaarten: Entree 12,50 euro, voorverkoop 10 euro, te verkrijgen vanaf 16 november op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18 en 21 uur en op zaterdag en zondag tussen 11 en 17 uur in de kantine van IJsselstreek (telefoon 0570-626944).

  [top]

  5-jarige verlovingsfeest van Andre en Margot

  5-jarige verlovingsfeest van Andre en Margot

  Op zaterdag 13 november werd er een feest gegeven ter ere van het ' 5-jarige verlovingsfeest'  van Andre en Margot.

  De opbrengst van dit feest was maar liefst 1385 euro,het zat allemaal in deze mooie ambulance.

  Natuurlijk zijn wij Andre en Margot hel dankbaar voor deze mooie donatie.

  [top]

  Soroptomisten halen 7.000 euro op

  Soroptomisten halen 7.000 euro op

  HELLEVOETSLUIS – De Soroptimistclub Voorne-Putten/ Rozenburg , een service organisatie van werkende vrouwen, heeft Richard Groenendijk  naar Theater  Twee Hondjes in Hellevoetsluis gehaald voor een benefietavond. De cabaretier trad voor de tweede maal belangeloos op. Een uitverkochte zaal en de goede stemming hebben het optreden van Richard Groenendijk tot een geweldig evenement gemaakt. Tot slot kon de voorzitter van de Soroptimisten, mevrouw Jeanne Ouwerkerk, een cheque ter waarde van € 7000 overhandigen. Hij deed dit aan de directeur van de Stichting AmbulanceWens, de heer Kees Veldboer.

  [top]

  Zijn aller laatste wens

  Zijn aller laatste wens

  Op vrijdag 11 juni 2010 heeft Stichting Ambulance Wens de laatste wens vervuld van Yuri Hegeman,hij wilde nog heel graag naar de Efteling met zijn familie.

  Lieve mensen,

   

  Maandag 18 oktober j.l. zijn wij: Manon, Luuk, Max, Theo en Astrid naar Rotterdam geweest om het geld, bijeengebracht na en rond de uitvaartplechtigheid van Yuri, af te geven bij de Stichting Ambulance Wens, het was een bijzondere gebeurtenis, vooral omdat dit echt Yuri’s laatste wens was.                                                                                               Samen met Noud, Wessel en Plien hadden Luuk en Max daags ervoor een soort cheque gemaakt met daarop het mooie bedrag van 1.935,08 Euro en natuurlijk hun namen.

  Met de collectebussen  en de grote cheque kwamen we daar aan, de Stichting heeft op een  industrieterrein in Rhoon/Rotterdam een pand, het leek klein maar was nogal diep en op de begane grond stonden 3 ambulancewagens. Nadat Kees Veldboer, de oprichter van deze stichting ons had verwelkomd was het natuurlijk geweldig voor de jongens om even in die wagens rond te mogen neuzen. Aan de wand hingen behoorlijk wat “cheques” met veel grote maar ook kleinere bedragen en Luuk en Max waren nu dubbel blij dat die van ons zo mooi was geworden!                                                                                             Kees vertelde dat mede door de donaties er 29 okt. (op de verjaardag van Luuk!) een vierde ambulance bij komt. Boven op het kantoortje kregen we koffie en fris en hebben we het gehad over onze ervaring in de Efteling wat betrof hun Stichting. Kees en zijn vrouw doen dit mooie werk samen met zo’n 180 vrijwilligers, mede daardoor kunnen zij meerdere wensen per dag verwezenlijken. Toen vroeg hij of Luuk en Max het soms leuk vonden om een ritje met de ambulance te maken, dat was natuurlijk feest en samen met Theo gingen ze op pad. Ze hebben genoten en dan ook de sirene nog even aan! vet cool…                                                                                                                                                                 

  We vertelden dat Max op school een kijkkring gehouden had over hun Stichting en toen Luuk zei dat hij binnenkort een spreekbeurt hierover zou doen, kreeg hij gelijk folders, posters en voor elke klasgenoot een pen met hun logo ( al deze dingen worden ook gesponsord).                                              

  Beneden bij de ambulancewagens hebben we de cheque officieel overhandigd en hebben wij, maar ook zijzelf daarvan foto’s gemaakt, één daarvan stond ’s avonds al op hun site met een korte tekst.                                 Wij wilden jullie dit graag laten weten na alle steun op welke manier dan ook. 

  Nogmaals bedank! Door jullie gulle giften hebben we deze laatste wens van Yuri uit kunnen voeren.

   

  Bedankt en liefs, Manon, Theo en Astrid

  De Stichting Ambulance Wens, is de familie van Yuri heel dankbaar dat zij dit gebaar hebben gemaakt.

  [top]

  70 jaar!

  70 jaar!

  Op zaterdag 16 oktober 2010 gaf oud burgemeester van Albrandswaard mevrouw Latenstein een verjaardagsfeest ter gelegenheid van haar 70ste verjaardag.

  Mevrouw Latenstein wilde geen cadeaus maar een gift voor Stichting Ambulance Wens.

  Er is tijdens dit verjaardagsfeest 1325 euro opgehaald voor de stichting, we zijn mevrouw Latenstein hier heel dankbaar voor.

  [top]

  25 jarig huwelijk

  25 jarig huwelijk

  Zaterdag 25 september hebben wij ons 25 jarig huwelijk gevierd.

  Als cadeau wilden wij een gift voor de Stichting Ambulance Wens.

  Dit heeft een bedrag van € 650.00 opgebracht.

  Hier zijn wij erg blij mee.

  Graag willen we dit bedrag komen overhandigen op 30 september.

   

  Met vriendelijke groet,

  Ditsie en Evert Koetsier

  [top]

  Unified solutions

  Unified solutions

  Op maandag 20 september kreeg de Stichting Ambulance Wens van de firma Unified solutions uit Utrecht een laptop en beamer overhandigd.

  De heer Branger van Unified solutions kwam speciaal uit Utrecht om deze aan Kees Veldboer te overhandigen, deze firma heeft veel waardering voor de manier waarop de stichting klaar staat voor andere mensen.

  Dankzij deze laptop en beamer kan de stichting lezingen geven door het hele land om zo nog meer mensen op de hoogte te brengen van de activiteiten van de stichting.


  Stichting Ambulance Wens is de firma Unified solutions dan ook zeer dankbaar met dit gebaar.

  [top]

  Vierdaagse van Nijmegen

  Vierdaagse van Nijmegen

  Donderdag 2 september kreeg de stichting bezoek van twee dames,Joke de Groot en Alie Schouten.

  Deze twee dames hebben afgelopen zomer de vierdaagse van Nijmegen gelopen en dit laten sponsoren voor onze stichting.

  Met deze actie hebben ze maar liefst 2500 euro opgehaald, natuurlijk zijn we heel blij met deze geweldige actie.

  [top]

  Onze politie vrienden!

  Onze politie vrienden!

  Vandaag op donderdag 26 augustus 2010 mochten we op het strand van Kijkduin een envelop ontvangen met daarin het mooie bedrag van 603 euro.

  Dit geld was bij elkaar gebracht door de strandpolitie,dit nadat ze ons hadden geholpen met een wens op 14 juli om een mevrouw helemaal naar de waterlijn te rijden.

  De mensen van de politie vonden het zo bijzonder wat onze stichting doet dat er spontaan een actie opgezet werd onder het personeel om geld in te zamelen voor Stichting Ambulance Wens.


  Natuurlijk zijn we heel erg blij met dit gebaar en zeker ook met de samenwerking om deze wens te kunnen realiseren.

  [top]

  Franse actie

  Franse actie

  Het meisje links op de foto is Merel (12) en het meisje rechts op de foto is Fleur (9).

   

  Voor jullie om mensen hun laatste dromen waar te maken.
  Fleur

  Dat veel mensen plezier van zullen hebben
  Merel

   

  Deze twee Hollandse dames wonende in Frankrijk hebben hun vakantiegeld  (50 euro) geschonken aan de stichting!

  Dames heel veel dank!

  [top]

  Lions Club Voorburg

  Lions Club Voorburg

  Golfvereniging Leeuwenbergh

  Lions Club Voorburg

   

                                      GOLFEN VOOR HET GOEDE DOEL

   

  Op vrijdag 4 juni jl heeft de 9e editie van het Leeuwenbergh Lions Open plaatsgevonden. Golfen voor het goede doel! Dit jaar was de Stichting Ambulance Wens het goede doel. Van vele deelnemers vernamen wij een zeer positieve reactie op de keuze voor SAW.

   

  Na afloop van het toernooi is er hiervoor een cheque ter waarde van € 5.000 overhandigd. Daarnaast heeft ’s avonds tijdens het diner een van de deelnemers dit bedrag geheel spontaan en belangeloos met 10% verhoogd. Daarom zal onze penningmeester op korte termijn een bedrag van € 5.500 aan de Stichting Ambulance Wens overmaken.

  [top]

  Sponsor ‘Stichting Ambulance Wens’ tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

  Sponsor ‘Stichting Ambulance Wens’ tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

  Dodewaard/Nijmegen – Dela Teunissen uit Dodewaard gaat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse vier dagen 30 km per dag lopen en hoopt zo op vrijdag 23 juli (De Cuijk Dag) met gladiolen te worden opgewacht bij de finish op de Wedren. Naast de uitdaging om de finish te halen is een net zo belangrijke uitdaging om geld op te halen voor de Stichting Ambulance Wens. Hierdoor kunnen ze nog meer laatste wensen vervullen van terminale patiënten. Het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse en het daarmee sponsoren van de Stichting Ambulance Wens heeft een bijzondere achtergrond.

  Vorig jaar januari 2009 werd bij haar jongste broer Remy Thoma een ongeneeslijke ziekte geconstateerd. Remy was altijd een sportieve man en fietste en liep altijd graag in de buitenlucht. Tijdens de periode dat hij ziek was, hebben Dela en Remy de afspraak gemaakt om de Nijmeegse Vierdaagse in 2010 te gaan lopen als dat voor hem fysiek nog mogelijk was. Een prachtig streven waar ze beide voor 100% wilden gaan, maar helaas op 30 oktober in datzelfde jaar verloor Remy het gevecht tegen zijn ziekte en overleed.

  In zijn laatste weken was Remy heel erg achteruit gegaan en onverwachts niet meer in staat om naar zijn geliefde plek in Dwingeloo te gaan: de stacaravan op camping ‘De Torentjeshoek’. Gelukkig bestaat er een stichting zoals ‘Stichting Ambulance Wens’. Zij maakten het mogelijk voor Remy om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan en bezorgden hem en onze familie een prachtige dag. Lees hier het verslag van deze emotionele, maar prachtige dag.

  Dela loopt de Nijmeegse Vierdaagse dus niet alleen voor zichzelf, maar ook voor Stichting Ambulance Wens en in het bijzonder voor haar broer Remy. Om geld op te halen kan Dela per gelopen kilometer gesponsord worden voor een geweldig doel. Stichting Ambulance Wens wordt in het geheel gefinancierd uit giften en sponsorgelden en vervuld gemiddeld per dag twee laatste wensen van mensen die de dood reeds in de ogen zien. Maar liefst 150 vrijwilligers zetten zich voor de stichting in, die inmiddels al over drie ambulances beschikt. Meer bijzonderheden over de stichting vindt u op de website: www.ambulancewens.nl.

  Al voor een bedrag van 10 eurocent per kilometer is sponsoring mogelijk, maar u mag natuurlijk ook meer bijdragen. Om u als sponsor aan te melden, kunt u bellen naar Dela Teunissen: 0488-411696 / 06 19588600 of mailen naar: delateunissen@live.nl. Dela zal de Nijmeegse Vierdaagse lopen in een t-shirt van Stichting De Ambulance Wens.

  Na afloop van de marathon krijgt u een bericht van Dela hoe het bedrag kan worden overgemaakt. De totale opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens.

  [top]

  Op 7 april hebben de leerlingen van de Middelpunt school in Hoogvliet een geweldige prestatieloop gehouden voor Stichting Ambulance Wens.

  De kinderen hebben maar liefst 4189,05 euro bij elkaar gelopen, dit is echt fantastisch!

  [top]

  5e Betuwse Bloesemfietstocht

  Op zaterdag 24 april organiseert Soroptimistclub West-Betuwe voor de 5e keer de Betuwse Bloesemfietstocht. De start is tussen 9 en 11 uur bij fruitbedrijf De Hoenderik te Tricht bij Geldermalsen. Het is mogelijk een (elektrische)fiets te huren. De tocht van 35 km voert de deelnemers over landelijke weggetjes, door bloeiende boomgaarden, landerijen en onbekende dorpen als Erichem, Kerk-Avezaath en Zoelen.

  Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro, kinderen betalen de helft. De opbrengst is bestemd voor Stichting Ambulance Wens. Voor informatie en inschrijven zie de speciale website: www.betuwsebloesemfietstocht.nl of bel tussen 17.00 en 20.00 uur met Karin van de Kar 06 - 128 35613 of stel uw vraag per mail aan Karin: kakar@wxs.nl.

  [top]

  BEST GOED 14 en 15 mei

  BEST GOED 14 en 15 mei

  De vereniging BEST GOED organiseerd jaarlijks het NAALDFEEST.

  BEST GOED betaat uit een groep enthousiastelingen en heeft als doel een te gek evenement te organiseren waar jong en oud veel plezier aan beleeft.

  Een leuke bijkomstigheid van dit evenement is dat het ook euro's oplevert.

  BEST GOED heeft er geen belang bij dit op te potten, en zoekt dus elk jaar een aantal humanitaire goede doelen die met de opbrengst van het Naaldfeest gesteund worden.

  Samen met een groot aantal sponsors en vrijwilligers is het elk jaar weer gelukt een geweldig evenement neer te zetten waarbij ook nog eens een mooi bedrag naar goede doelen is over gemaakt.

  Het Naaldfeest is een tweedaagse evenement dat wordt georganiseerd in een grote tent op een weiland langs de Torenlaan in Baarn.

  Een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan de stichting Ambulancewens.

  Wat is er mooier dan het organiseren van een spetterend festijn voor jong en oud, waarbij je na afloop ook nog eens mensen in minder gelukkige omstandigheden een klein beetje kan steunen.

  Dan ben je in ieder geval BEST GOED bezig!!

  [top]

  Nieuwe outfit

  Nieuwe outfit

  Vandaag,3 april 2010, werd de nieuwe loop en fietskleding gepresenteerd van de Stichting Ambulance Wens.

  Vele fietsers en lopers zullen onze stichting vanaf nu promoten met deze mooie nieuwe teneu's, die door Jeffrie Janssen is ontworpen.

  [top]

  Marathon Rotterdam

  Marathon Rotterdam

  Dubbele uitdaging voor marathonlopers

   

  NIEUWERKERK A/D IJSSEL – Voor de ervaren marathonlopers BERT KLEINGELD uit Nieuwerkerk a/d IJssel en KAREL VAN VALEN uit Alphen a/d Rijn vormt de komende Rotterdam-Marathon op 11 april een extra uitdaging. Hun enige doel is dan niet de finish binnen een bepaalde tijd bereiken. Neen, ze willen ook zo veel mogelijk geld bij elkaar rennen om laatste wensen van terminale patiënten te vervullen via Stichting Ambulance Wens. Op deze manier vormt de marathon een extra uitdaging, waarnaar de twee  met veel spanning en vol verwachting uitkijken.

   

  Om de sfeer van een marathon te proeven startten  beide sportlieden in 1993 met het lopen van estafette-marathons van 10 à 11 kilometer in ploegverband via Ingenieursbureau Zonneveld B.V. in Rotterdam. Na jarenlang op deze manier aan de marathon te hebben ‘geroken’, besloten zij in 2005 aan het echte werk te beginnen en een hele Rotterdam-Marathon van 42.195 meter te lopen. Inmiddels heeft Karel vier keer de finish gehaald en Bert drie keer. Ze zijn beiden dus vol goede moed, dat het ditmaal op 11 april opnieuw gaat lukken. In elk geval is er genoeg getraind, ondanks de drukke werkkring van beide heren.

  Wat de marathon ditmaal zo bijzonder voor hen maakt is het feit , dat ze beiden per kilometer gesponsord kunnen worden voor een geweldig doel. Het gaat om de landelijk al bekende Stichting Ambulance Wens, waarvan de zwager van Karel van Valen , Kees Veldboer, oprichter en directeur is. Deze stichting die geheel gefinancierd wordt uit giften en sponsorgelden vervult gemiddeld per dag twee laatste wensen van mensen die de dood reeds in de ogen zien. Maar liefst 150 vrijwilligers zetten zich voor de stichting in , die inmiddels al over drie ambulances beschikt. Meer bijzonderheden over de stichting vindt u op de website: www.ambulancewens.nl

   

  Sponsoring

   

  Inmiddels hebben al veel collega’s , familieleden, buren en bekenden toezeggingen voor sponsoring aan het tweetal gedaan. Reeds voor een bedrag van 10 eurocent per kilometer is sponsoring mogelijk, maar men mag natuurlijk ook meer bijdragen. In elk geval zijn Bert en Karel vol enthousiasme bereid hun benen uit hun lijf te lopen voor een bijzonder goed doel. Voor een sportman moet dit het ultieme hoogtepunt betekenen: je heerlijk uitleven in je sport, een geweldige prestatie leveren en het , dankzij jouw inzet, vervullen van de laatste wens van doodzieke medemensen. Om u als sponsor aan te melden, kunt u bellen of mailen naar : Karel van Valen tel. 0172-471490 , mailadres: kvanvalen@12move.nl  of

  Bert Kleingeld    tel. 0180-316844 , mailadres: bertpatries@kpnplanet.nl

  Bert en Karel zullen de Rotterdam-Marathon lopen in een trainingspak met naam en logo van de Stichting Ambulance Wens. Zij hebben als startnummer respectievelijk :

  Bert 7787 en Karel 7129. Tijd, finishfoto en video vindt u na de marathon op de website van de Marathon Rotterdam: www.fortismarathonrotterdam.nl/mijnmarathon door startnummer in te vullen.

   

  Na afloop van de marathon komen Bert en/of Karel het gesponsorde bedrag bij u ophalen. De totale opbrengst wordt door middel van een waardecheque aan de directie van

  Stichting Ambulance Wens overhandigd. Alle sponsoren zullen daarin worden vermeld.

  [top]

  Gelukt

  Gelukt

  Het is Karel van Valen en Bert Kleingeld gelukt de marathon van Rotterdam uit te lopen.

  Karel kwam na iets meer dan 3.45 uur over de finish terwijl Bert rond de 4.15 over heeft gelopen.

  Dankzij deze geweldige prestatie kunnen ze hun sponsor actie voor Stichting Ambulance Wens als een zeer geslaagde actie zien.

  Deze actie heeft het mooie bedrag van maar liefst 2250 euro opgebracht.

  Dankzij deze sponsoren.

  [top]