U bevindt zich op onze archief-website, voor actuele verhalen gaat u naar https://www.ambulancewens.nl

Acties 2013

Vandaag mochten we uit handen van Dhr. Frans van Lenten, directeur Van Den Ban Group, een cheque in ontvangst nemen van 1250 euro. Daarnaast gaf de heer van Lenten aan dat de Van Den Ban Group in de toekomst ons op praktische manier ook wil ondersteunen wat natuurlijk geweldig is! Bedankt voor alle steun!

Acties 2012

  Dori en Martin zijn op 3 juni begonnen aan hun pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

  Dori en Martin zijn op 3 juni begonnen aan hun pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

  Vandaag was aan mij de eer om een cheque voor de SAW in ontvangst te nemen.

  Dori en Martin zijn op 3 juni begonnen aan hun pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Vanmiddag heb ik hun reisverhaal mogen horen met o.a. veel regen, een onderbreking wegens een knieblessure, de ontmoeting van bijzondere mensen en uiteindelijk het behalen van hun reisdoel.

  Aan het einde van hun verhaal, werd door Dori de spanning opgebouwd en schreef zij het bedrag op de cheque: € 3.140,-!!!

  Bij deze ontmoeting leerde ik twee bijzondere, warme en hartelijke mensen kennen. Martin gaf direct aan dat hij niet van “formeel gedoe” houdt. Nou, hij had geluk: ik was zo overdonderd door dit bedrag, dat ik de tekst van mijn speech kwijt was. Nee zonder gekheid, ik heb genoten van het reisverhaal, heb bewondering voor deze prestatie, ik vind het geweldig dat zij hiermee de SAW een warm hart toedragen en wil ze dan ook namens Stichting Ambulance Wens hartelijk bedanken!

  Groet, Olaf

  [top]

  Op de fiets ‘Van Utrecht naar Maastricht’.

  Op de fiets ‘Van Utrecht naar Maastricht’.

  Wij zijn Puck van der Zande, Louise van Beek, Rochelle Vodegel en Joyce van Steenis. Wij studeren aan het ROC ASA evenementen organisatie te Utrecht.

  Als afstudeerproject werken wij samen met Stichting Ambulance Wens. Wij dragen graag een steentje bij aan deze stichting, dit doen wij door middel van een sport evenement op school. Wij willen met een fysieke prestatie geld binnen halen voor Stichting Ambulance Wens.

  Er zullen 2 hometrainers aanwezig zijn waarop 5 uur lang gefietst zal worden. Alle studenten en docenten zullen zich inzetten om samen 200 km te fietsen voor de stichting Ambulance Wens.

  Uiteraard zal deze prestatie gesponsord worden. Wij maken zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen enthousiast om ons te sponseren. Zo hopen wij op een mooi bedrag voor Stichting Ambulance Wens.

  [top]

  10 november 2012, 7de Interactief Sports Clubdag

  Tijdens het leven hebben veel mensen onder ons een z.g. “bucket list” samengesteld. Of te wel een lijstje van dingen die ze nog willen doen voor dat ze (uiteindelijk een keer) dood gaan. Veel terminale patiënten hebben vaak ook nog een laatste wens. Een vaak ultieme wens die ze vanwege het naderende einde graag nog verwezenlijkt willen zien. Stichting Ambulance wens bied die mogelijkheid aan een ieder waarvan het einde nadert, ongeacht afkomst, geslacht, leeftijd en of geaardheid.

  Vanuit algemeen sociale en vooral sportieve betrokkenheid wordt door Sportschool Interactief te Capelle aan den IJssel dit jaar op zaterdag 10 november 2012 de 7de Interactief Sports Clubdag georganiseerd. De clubdag bestaat uit een 3 uur durende Zumba en Spinning marathon en z.g. bodybuilding clubwedstrijden. Tussen de programma’s door worden er demonstraties gegeven van verschillende sporten en zijn er diverse artiesten die belangeloos komen optreden.

  Tijdens deze 7de clubdag zal geld worden ingezameld door leden, bezoekers en sponsors uit de regio, waaronder het lokale MKB en enkele grote bedrijven. Het geld wat die dag wordt ingezameld komt geheel ten goede aan de stichting Ambulance Wens. Daarmee hopen wij dat wij voor een heleboel mensen die laatste wens in vervulling kunnen laten gaan. Meedoen aan de 7de Interactief Sports Clubdag staat dan ook bij velen van ons op onze eigen “Bucket list”.

  Bekijk o.a. onze Promo voor de 7de Clubdag op Youtube http://youtu.be/0k-r0N8GO

  Interactief Sports

  Poolvosweg 93

  2901 BM Capelle aan den IJssel

  Tel. 010-465 97 87

  Zaterdag 10 November 2012, vanaf 12.00 uur

  www.interactiefsports.nl

  www.facebook.com/interactiefsports

  www.twitter.com/interactiefspor

  [top]

  Spinning marathon voor SAW

  Spinning marathon voor SAW

  Zaterdag 10 november 2012 is er weer de jaarlijkse spinning marathon van Stichting Ambulance Wens.

  Dit jaar is de locatie weer gewoon Abel Tasmanstraat 79 in Rotterdam/Albrandswaard, ons eigen pand dus!

  [top]

  Zumba voor SAW

  Zumba voor SAW
  [top]

  Vierdaagse

  Vierdaagse

  Beste Kees,

  We hebben de vierdaagse van Nijmegen met goed gevolg afgelegd. Vanavond heb ik een bedrag van 320 Euro naar de stichting overgemaakt.

  We hebben ons niet bij de sponsorloop 2012 van de 4-daagse Nijmegen aangemeld, maar mijn vrouw heeft mij gesponsord en ik haar. Elke kilometer leverde 1 Euro per persoon op, dus 2 personen, 4 dagen en 40 kilometer per dag levert een bedrag van 320 Euro op.

  Wij wensen jou, de vrijwilligers en de Stichting Ambulance Wens veel succes en hopen dat jullie nog veel wensen kunnen inwilligen.

  Met vriendelijke groet,

  Fieneke en Paul van Wingerden

  [top]

  obs “De Toermalijn”

  obs “De Toermalijn”

  Vandaag mocht Ineke Veldboer namens de stichting een cheque in ontvangst nemen op de obs “De Toermalijn”.

  Deze basisschool in Hasselt had een actie gehouden voor Stichting Ambulance Wens, de kinderen moesten zogenaamde bedrijven beheren en op die manier geld "verdienen".

  De kinderen hebben aardig hun best gedaan want het we mochten een geweldige cheque in ontvangst nemen van 1700 euro!!!!

  Graag willen we alle kinderen bedanken voor hun steun aan onze stichting waardoor wij weer andere mensen mogen helpen.

  [top]

  Inner Wheel de Betuwe/Culemborg

  Inner Wheel de Betuwe/Culemborg

  Beste Kees,

  Gisteren, 12 juni, heb ik van de dames van de Inner Wheel de Betuwe/Culemborg een cheque mogen ontvangen voor de Stichting Ambulance Wens van € 2000,00.

  Joost Ekering

  [top]

  Monster wandel tocht

  Monster wandel tocht

  Op zondag 3 juni starten Dori en Martin Heijmans vanuit Postel(B) hun monster wandel tocht naar Santiago de Compostella.

  Dori en Martin willen deze top prestatie leveren om geld binnen te halen voor Stichting Ambulance Wens, ze hopen op 22 oktober aan te komen op hun eindbestemming.

  Wilt u hen steunen doneer dan via 48.09.63.436 t.n.v D.M.M. Heijmans o.v.v.  SAW.

  Dori en Martin heel veel succes!!!

  [top]

  Gemeente Zeist

  Gemeente Zeist

  Vandaag mochten we van de gemeente Zeist een cheque ontvangen van 4537,00 euro, dit bedrag was bij elkaar gebracht via de kerstpakketten actie onder het personeel van de gemeente Zeist. Men had voor Stichting Ambulance Wens gekozen als goede doel omdat een personeelslid, mevrouw Rita Aalten, was geholpen door Stichting Ambulance Wens.

  Op de foto vlnr;

  coordinator personeelsevents gemeente Zeist Louise Vrieling

  gemeentesecretaris Ineke Lissenberg

  Kees Veldboer

  Rita's man Dirk Aalten.

  [top]

  Jeugdcarnaval Tuitjenhorn 2012

  Jeugdcarnaval Tuitjenhorn 2012

  Dag Hr. Veldboer,

  Even een verslagje en de opbrengst van de jeugdcarnaval Tuitjenhorn. Het was een hele gezellige middag! We hadden 90 kinderen en 60 ouders.

  Wat geweldig dat Olaf en Coby er waren met de Ambulance. De kinderen vonden het prachtig.

  We hebben opgehaald aan entree geld € 150,- De collecte op het einde van de middag heeft opgebracht € 104,45. Totaal € 254,45 Wij zullen het bedrag afronden tot € 300,-

  En de winnaar liet goed zien voor wie de actie was!

  De groetjes, ook aan Olaf en Coby.

  Veel succes met alles en wij zullen jullie geweldige doel blijven steunen...........

  Liefs van Sjaak en Ineke Hoogervorst.

  [top]

  9e pins4Kids scoort TOP!

  9e pins4Kids scoort TOP!

  Het jaarlijks terugkerend groots opgezette sponsorbowlingfestijn Pins4Kids is wederom een daverend succes geweest. Vrijdag 20 januari hebben 50 teams gestreden voor Stichting Ambulance Wens. Om 13.30 uur werd het festijn geopend door Kees Veldboer, de oprichter van deze stichting. Met de sfeer zat het goed. FeestDJ Matthew zorgde voor de vrolijke noten, welke werden afgewisseld door een gastoptreden van Rutger en Henkie (bekend van de hit “ Lief klein konijntje”). Vanaf 22.30 uur blies de befaamde DJGalaga, met zijn perfecte muziekkeuze, het dak van de bowling eraf.

  Ook de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens waren goed vertegenwoordigd. Zes vrijwilligers gooiden samen met het Pins4Kids-team, een team van Fietspoint Tiel en een team van Bowlingcentrum Tiel de eerste ballen. Één van de 50 teams was de E5 van de plaatselijke voetbalvereniging RKTVC. Ook zij streden tegen het Pins4Kids-team en voor de Stichting Ambulance Wens. Tot 24.00 uur is tevens gestreden voor de felbegeerde 1e plaats en de mooie wisselbeker. Het team Bowlingcentrum Tiel -2 scoorde de 1e plaats met een team gemiddelde van 203. De 2e plaats was voor het Pins4Kids-team met een teamgemiddelde van 186. En met een teamgemiddelde van 183 was de 3e plaats voor het team Bowlingcentrum Tiel-1.

  Na de prijsuitreiking was het tijd voor de bekendmaking van het bij elkaar gebowlde bedrag. Het Pins4Kids-team overhandigde aan het management van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer, de cheque. Op deze cheque prijkte het prachtige bedrag van € 5575,-. Kees bedankte de organisatie van Pins4kids en het Pins4Kids-team voor hun geweldige inzet.

  De organisatie van Pins4Kids bedankt alle sponsoren en het team van Bowlingcentrum Tiel, want ook zij hebben een topprestatie geleverd.

  [top]

  Dreamrun

  Op 17 mei 2012 organiseerd Stichting Dreamrun weer een sportief evenement, er gaan dan verschillende teams van Rotterdam naar Kerkrade hardlopen voor het goede doel.

  Een van deze doelen is Stichting Ambulance Wens, we zijn de Stichting Dreamrun heel dankbaar dat men dit voor onze stichting wil doen.

  Kijk op de site www.dreamrun.nl voor mee informatie.

  [top]

  Zutphense Mannenkoren

  Zutphense Mannenkoren

  Op 22 december 2011 gaven de beide Zutphense Mannenkoren een gezamenlijk kerstconcert in de St. Janskerk te Zutphen.

  Aan dat concert werkte ook mee het jongerenkoor VOX uit Brummen.

  De toegang tot het concert was gratis en de bezoekers werd gevraagd een geldelijke bijdrage te geven voor een goed doel. Dat goede doel was de Stichting Ambulance Wens, een stichting die ernaar streeft een laatste wens van terminale patiënten te vervullen.

  Het concert werd zeer goed bezocht en de opbrengst was dan ook 800 euro.

  Dit bedrag is vandaag overhandigt aan de voorzitter van de Stichting Ambulancewens, de heer Kees Veldboer.

  [top]